Albert – HR collega Retail

Alijn heeft onze afdeling ondersteund tijdens het zwangerschapsverlof van mijn collega als HR Business Partner.
Alijn heeft zich het werk snel eigen gemaakt en haar waarde als een HR-professional bewezen. Alijn is met name sterk in loopbaancoaching/begeleiding en casemanagement. Alijn is een sociale en pragmatische adviseur die oprecht, integer, gedreven en altijd vrolijk is!
We laten ons allemaal wel beïnvloeden door anderen, Alijn is echter goed in staat om dit ‘uit te schakelen’ en onbevooroordeeld het gesprek aan te gaan met een medewerker, zij weet hierdoor stappen te maken in soms zeer complexe verzuim- of performancedossiers. Een sterke eigenschap!

Julia – Loopbaankandidaat Onderwijs

Na een aantal teleurstellingen in mijn werk was mijn zelfvertrouwen behoorlijk gedaald. Het traject bij Alijn hielp me om rustig aan te ontdekken wat ik zelf eigenlijk wilde en waar mijn kwaliteiten lagen. Dankzij Alijn besloot ik uiteindelijk om de sprong te wagen en mijn eigen bedrijf op te richten. Alijn hielp me over de moeilijke drempels heen en begeleidde het hele proces zorgvuldig en gedreven. Zij leerde me dat je je dromen waar kunt maken als je erin gelooft en er helemaal voor gaat. Ik ben een ander mens geworden: nu doe ik wat ik diep in mijn hart altijd wilde doen! Het coaching traject is daarom voor mij van onschatbare waarde geweest en kan ik van harte aanbevelen.

Machtelien – Outplacementkandidaat Woningcoörperatie

Tijdens mijn zoektocht naar ander werk heb ik voor Alijn gekozen. Tijdens het intakegesprek kreeg ik gelijk al een klik. Door haar begeleiding, die omschreven kan worden als: persoonlijk, professioneel, op maat en eigentijds heeft ze me gedurende het hele traject veel geleerd en op alle mogelijke manieren gesteund en gemotiveerd. Alle inzet heeft een andere baan opgeleverd mede dankzij Alijn!