Arbeid, Training & Loopbaanadvies

In 2016 is ATL opgericht door Alijn Muijsers. Ambities, zelfvertrouwen en een groot netwerk waren de basis voor de start van ATL. ATL staat voor Arbeid, Training & Loopbaanadvies. Voordat Alijn als zelfstandig ondernemer van start ging heeft ze in vast dienstverband veel ervaring opgedaan als coördinator, trainer, leidinggevende en coach.  Wil je meer weten over haar weten? Ga dan naar haar persoonlijke profiel op LinkedIn.

contact-atladvies

Ambitie, zelfvertrouwen en een groot netwerk

Locaties

Het kantoor van ATL bevindt zich vlakbij de A28 tussen Zwolle en Meppel van daaruit worden alle trajecten en projecten gecoördineerd.

De HR-professionals en loopbaancoaches werken vanuit hun eigen locatie, bij de kandidaten thuis of inhouse bij de opdrachtgever. Samen wordt bepaald welke locatie het best geschikt is om de (advies) gesprekken te voeren of de workshops/trainingen te geven.

Mocht een neutrale plek de voorkeur hebben dan maken we gebruik van de flexibele coachruimtes het Coachhuis (www.hetcoachhuis.nl).

Weten welke professional in de buurt zit die voor u van toegevoegde waarde kan zijn? Neem dan contact met Alijn Muijsers op via
06 – 134 338 38