Outplacement

Zijn er onderhandelingen gaande over een vaststellingsovereenkomst? Eindigt jouw dienstverband en wil je onderzoeken wat jouw mogelijkheden op de huidige arbeidsmarkt zijn? Wil je het ontvangen transitiebudget goed besteden? Wil je graag begeleiding bij het vinden van (ander) werk? Voor de juiste (maatwerk)ondersteuning bij het vinden van ander werk zijn wij voor jou beschikbaar.

Wij hebben veel ervaring in werk-naar-werk trajecten, of te wel: outplacement. Samen kijken we goed naar je arbeidskansen, kijken we goed naar wat bij jou past  en naar de haalbaarheid. Wij bieden praktische hulp en begeleiden je zo naar ander passend werk.

outplacement-atladvies

Maatwerk-ondersteuning voor jou

outplacement-atladvies

Wij gaan hierbij uit van realistische doelen, de huidige arbeidsmarkt en reële kansen. Je leert bij ons de juiste ‘trucs’ om de arbeidsmarkt te ‘veroveren’ en je wordt individueel geholpen door een ervaren en gedreven loopbaancoach.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij uitleggen wat we voor jou kunnen betekenen én hoe we het samen gaan aanpakken. Bij ons is ieder traject is maatwerk.

Bel of mail voor meer informatie en/of het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze coördinator Alijn Muijsers 06 – 134 338 38, alijn@atl-advies.nl