Loopbaanadvies

Met ons loopbaanadvies traject krijgen we inzicht in de loopbaandoelen voor de toekomst en hoe die, stap voor stap, te bereiken zijn. Samen met onze gecertificeerde loopbaancoaches ontdekken loopbaankandidaten wat hun sterke punten zijn en wat hun positie is op de huidige arbeidsmarkt.  We komen hier met behulp van o.a. gesprekken, opdrachten en testen. Na afloop van het traject weten loopbaankandidaten waar ze goed in zijn, wat ze een werkgever te bieden hebben en hebben ze een uitstekend doelgericht eigen loopbaanplan.

De volgende vragen kunnen aan de orde komen tijdens het traject:

  • Wat wil ik eigenlijk?
  • Welke baan past bij mij?
  • Waar liggen mijn talenten en kwaliteiten?
  • Hoe vind ik de juiste baan?
  • Hoe kan ik daarbij het internet gebruiken?
  • Hoe schrijf ik een goede sollicitatie-/motivatiebrief?
loopbaanadvies-atladvies

Sed consequat leo eget bibendum

loopbaanadvies-atladvies

Verschillende instrumenten

Wij beschikken over verschillende instrumenten, assessments en methoden om zicht te krijgen op de eigen loopbaan. Onze heldere adviezen bieden basis en houvast voor de verdere carrière.

Voorafgaand aan een loopbaantraject vindt er kennismakingsgesprek plaats. Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Vervolgens wordt er een persoonlijk en individueel traject opgesteld afhankelijk van wensen en budget. Veelal duurt een loopbaantraject drie tot vijf maanden.

Bel of mail voor meer informatie en/of het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze coördinator Alijn Muijsers 06 – 134 338 38, alijn@atl-advies.nl