elkaar-helpenRe-integratie Tweede Spoor
Ben je langdurige ziek en zijn de omstandigheden er naar dat een duurzame terugkeer wellicht niet te verwachten is bij je huidige werkgever, dan ga ik samen met jou op zoek gaan naar een passende baan bij een andere werkgever.
Deze passende baan zal gezocht worden nadat er een persoonlijk plan van aanpak (jouw loopbaankompas) is opgesteld, maar we beginnen met een uitgebreide (her)oriëntatie. Hierbij staat jouw loopbaan, jouw wensen en passende mogelijkheden centraal. Ieder traject is maatwerk. Afhankelijk een inschattingsgesprek met hulp van de Werk Ster (meer informatie zie: www.resultatenster.nl ) wordt een passend traject op maat opgesteld.
Mogelijke onderdelen in een traject zijn: assessments, beroepskeuzetest, training, gespreksvaardigheden en netwerken. Omdat een tweede spoortraject uitgevoerd wordt in het kader van de Wet Poorwachter zal ik ook contact onderhouden met je werkgever.
Ben je onzeker vanwege de beperkingen, maar ook omdat je niet goed weet hoe de huidige arbeidsmarkt werkt? Dan help ik jou. Ik heb ruime ervaring in het begeleiding van mensen met zowel psychische als lichamelijke beperkingen. Wanneer gewenst ga ik met je mee naar de verzekeringsarts en/of arbeidsdeskundige van het UWV t.b.v. de WIA-keuring. Ik deel graag mijn kennis zodat je uiteindelijk zelf verder kunt, want ik geloof dat iedereen meer zelf kan met de juiste uitleg, training en begeleiding.