binoculars-1209011_1920Loopbaanadvies
Je kiest voor een loopbaanadviestraject als je helder wilt hebben wat je wil én als je wilt weten welke stappen je moet ondernemen om daar te komen. Samen met mij als jouw loopbaancoach ontdek je wat je sterke punten zijn en wat je positie is op de huidige arbeidsmarkt.  Na afloop van het loopbaanadviestraject weet je waar jij goed in bent en wat jij voor een werkgever kunt betekenen.

De volgende vragen kunnen aan de orde komen tijdens het traject: Wat wil ik eigenlijk? Welke baan past bij mij? Waar liggen mijn talenten en kwaliteiten? Hoe vind ik de juiste baan? Hoe kan ik daarbij het internet gebruiken? Hoe schrijf ik een goede sollicitatiebrief?
Ik beschik over verschillende instrumenten om zicht te krijgen. Heldere adviezen bieden jou basis en houvast voor je verdere carrière. Voorafgaand aan een loopbaantraject vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Vervolgens wordt er een persoonlijk en individueel traject opgesteld afhankelijk van wensen en budget. Veelal duurt een loopbaantraject drie tot vijf maanden. Bel of mail voor meer informatie en/of het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.