Aanbevelingen

Julia – Loopbaankandidaat
Na een aantal teleurstellingen in mijn werk was mijn zelfvertrouwen behoorlijk gedaald. Het traject bij Alijn hielp me om rustig aan te ontdekken wat ik zelf eigenlijk wilde en waar mijn kwaliteiten lagen. Dankzij Alijn besloot ik uiteindelijk om de sprong te wagen en mijn eigen bedrijf op te richten. Alijn hielp me over de moeilijke drempels heen en begeleidde het hele proces zorgvuldig en gedreven. Zij leerde me dat je je dromen waar kunt maken als je erin gelooft en er helemaal voor gaat. Ik ben een ander mens geworden: nu doe ik wat ik diep in mijn hart altijd wilde doen! Het coaching traject is daarom voor mij van onschatbare waarde geweest en kan ik van harte aanbevelen.

Françoise – Opdrachtgever uit de zorg
Ik heb Alijn leren kennen als een vrouw die bekwaam is en veel talent heeft op het gebied van Talent Management in de brede zin des woords (loopbaan, outplacement, re-integratie, sollicitatie en netwerktraining etc.). Alijn is iemand die snel kan schakelen, doorpakt en het beste in cliënten naar boven haalt, waarbij ze het zakelijk aspect volledig in het oog houdt. Ben je op zoek naar iemand die deskundig, betrokken, gedreven en zakelijk is neem dan contact met Alijn op. Ik kan haar van harte aanbevelen!

George – Opdrachtgever uit het onderwijs
Ik ken Alijn vanuit de ondersteuning van haar vorige werkgever bij (loopbaan/re-integratie)trajecten voor personeelsleden. Alijn zorgt dat ze de vraag duidelijk krijgt en is concreet in de afspraken. Vanuit haar gedegen kennis en ervaring kan zij goed bijdragen met haar adviezen. Als persoon is zij makkelijk in contacten en geeft het gevoel “naast je” aan tafel te zitten. Bij vraagstukken over hoe uw personeel de organisatie verder kan brengen, beveel ik Alijn van harte aan.

Ellen – Oud-collega
Alijn is ervaren en enthousiast.  Is nuchter, coachend en motiverend. Alijn beschikt over een groot inlevingsvermogen. Denkt pro-actief na over de veranderende arbeidsmarkt en de ontwikkeling van nieuwe producten. Ze is sterk in acquisitie, commercieel en gaat voor 200% kwaliteit.

Machtelien – Outplacementkandidaat
Tijdens mijn zoektocht naar ander werk heb ik voor Alijn gekozen. Tijdens het intakegesprek kreeg ik gelijk al een klik. Door haar begeleiding, die omschreven kan worden als: persoonlijk, professioneel, op maat en eigentijds heeft ze me gedurende het hele traject veel geleerd en op alle mogelijke manieren gesteund en gemotiveerd. Alle inzet heeft een andere baan opgeleverd mede dankzij Alijn!

Marja – Outplacementkandidaat
In een periode na onverwacht werkeloos zijn heb ik de hulp van Alijn als zeer positief ervaren. De professionele begeleiding was persoonlijk maar ook zakelijk. De trainingen functioneel en goed toepasbaar. Het email verkeer was altijd snel en constructief. Door de positieve instelling van Alijn heb ik in de 4 maanden van werkeloos zijn veel geleerd over hoe en wat ik wil in de arbeidsmarkt. Inmiddels heb ik weer een vaste baan dankzij de hulp en het vertrouwen van Alijn.

Harrie – Loopbaankandidaat
Alijn heeft mij op een heel persoonlijke en betrokken manier begeleid gedurende een periode dat voor mij te weinig zicht bestond op het vervolg van mijn loopbaan. Ze combineert die betrokkenheid met een hoge mate van professionaliteit.

Marilyn – Re-integratiekandidaat
Alijn is professioneel, zakelijk en persoonlijk betrokken. Ze heeft een hele positieve instelling waardoor de samenwerking zeer prettig verliep. Ik heb veel gehad aan haar adviezen en haar zicht op het werkveld. Haar trainingen zijn functioneel en up-to date.

Mylène – Re-integratiekandidaat
Alijn heeft mij op betrokken en professionele wijze begeleid in een hectisch proces van reintegratie en outplacement. zij gaf handvatten voor sollicitatie en het moderne C.V. Ik heb veel geleerd en mijn eigen veerkracht teruggevonden. Mijn overige talenten leren kennen en kan daardoor met meer moed de nieuwe weg in.